Sterk in je schoenen

Bijdrage van Thomas Marijnissen.

Het programma “Sterk in je Schoenen” focust op het versterken van de ‘mentale veerkracht’van jonge sporters en hun coaches.

Met grote dankbaarheid hierbij de Introductie van “Sterk in je Schoenen” – hoe we mentale veerkracht inzetten als kracht en niet als belemmering ! 💪👟 Ik ben trots en dankbaar om binnenkort te starten met een nieuw initiatief in samenwerking met Danielle Wieten en mijn oude amateurclub BSV Boeimeer. Het programma “Sterk in je Schoenen” focust op het versterken van de ‘mentale veerkracht’ van jonge sporters en hun coaches.

Tijdens interactieve workshops met zowel coaches, trainers en kinderen, deel ik mijn persoonlijke ervaringen over het omgaan met uitdagingen en tegenslagen in de sport en het dagelijks leven en hoe je dit in je voordeel kan laten werken…. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat je moet toewerken naar een sterke basis, niet alleen fysiek, maar ook mentaal, want als het hoofd niet wilt blokkeert het lichaam. Is jouw club klaar om de volgende stap te zetten op het veld én in de mindset van zoals coaches en trainers met uiteindelijke doel de kids bereiken?🚀 Neem dan contact met me op om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw vereniging 🙌

<< Terug naar overzicht